TurkishEnglishGermany
Antalya Mikro Söndürme Sistemleri
Antalya Mikro Söndürme Sistemleri

Mikro Söndürme Sistemleri

Mikro Söndürme Sistemleri; elektrik panoları vb. küçük hacimlerde kullanılırlar. Bu sistemde söndürücü hat, boru çekilerek oluşturulur. Doğrudan ve dolaylı olmak üzere iki tür uygulama vardır.

 

Doğrudan uygulamada, yangın söndürme gazı, borunun ilk olarak ateşi tespit ettiği noktadan (sıcaklık nedeniyle patladığı nokta) serbest kalır ve yangının Antalya mikro söndürme sistemleri ilk başladığında ve yangını söndürdüğü yerde müdahale eder. Gaz akışı için ilave boru gerekmez.

 

Dolaylı uygulamalarda, ön basınç silindiri yangın nedeniyle patladığında, gaz silindiri valfı ani bir basınç kaybıyla açılır ve gaz, panelin içinde Antalya mikro söndürme sistemleri zaten yapılmış olan ilave borularla yangın bölgesine bırakılır.

 

Bu, mevcut yangın algılama sistemlerine entegre edilebilir ve isteğe bağlı olarak merkezi bir algılama sisteminden izlenebilir.

 

Sistemin Özellikleri

 

Sistemin verimliliği polimer hortumundan gelir. Karakteristik bir noktada oluşan ve yırtılan bir alevin etkisiyle çok hızlı tepki verir. Yangın Söndürme Sistemi, yangın tehlikesi olma potansiyeline sahip yangın söndürme kimyasalları içeren tüplerden, vanalardan ve sensör hortumlarından oluşur.

 

Basit kurulum için tasarlanan söndürme sistemi olası ateşleme kaynaklarına çok yakındır, saniyeler içinde aktive eder ve yangını güvenilir bir şekilde bastırır. Yangın tehlikesi; kritik iç mekanları, eşya gözlerini, makineleri ve araçları korumak. Sistem, yüksek değerli varlıkların muhafaza edildiği ve yangın tehlikelerini azaltmak için kullanılması amaçlanan kapalı alanlara uygulanabilir.

 

Kimyasallın Doğru Kullanımı

 

  • FM-200® • HFC-23 • HFC-236ea • HFC-125 • Köpük • CO2 • 3M ™ Novec ™ 1230 • Kuru Kimyasal (ABC, BC, D) yangın söndürücü kimyasallarıyla uyumlu.

 

Sistem Kullanımı

1- Elektrik Dağıtım Panosu, Kompanzasyon Ünitesi

2- Araç Motoru Kabini ve İş Motoru

3- CNC Torna

4- Rüzgar Jeneratörü

5- Banka ATMleri ve Para Taşıma Araçları

6- Bilgisayar Sistemleri, UPS Birimleri, “Sunucu” Kabinleri

7- Laboratuar Duman Davlumbazları

8- Gemi Makine Odası, Enerji Dağıtım Panosu

9- Jeneratörler, Kompresörler ve Klima Üniteleri

10- Mutfak Davlumbazları, Filtre Davlumbazları ve Bacaları

11- GSM Operatörü Bağlantı İstasyonu

12- Telekom Santrali, Haberleşme Tesisleri

13- Kablo Galerisi, Kablo Kanalları

14- Teshir Müzesi Sergileri

15- Arşiv

16- Ambalaj ve Baskı Endüstrisi

17- Asansör Motor Odası

18- Asma Tavanlar

19- Fayans 30 cm yükseltilir.

DİĞER HABERLER